..:: Το προφίλ της επιχείρησης ::..


Η εταιρία ATHENS GIFTS βρίσκεται στον χώρο της παραγωγής και εκτύπωσης εντύπων, φυλλαδίων και περιοδικών από το 2001.

Το 2003 επεκτάθηκε και στις εισαγωγές και εμπορία επιχειρηματικών δώρων σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και στην εγκατάσταση εργαστηρίων μεταξοτυπίας.

Σήμερα πέντε χρόνια μετά, η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, ιδέες και λύσεις, προσπαθώντας να ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας.

Η φιλοσοφία της ATHENS GIFTS είναι να συμβάλλει στην ενδυνάμωση και κυριαρχία της επιχειρηματικής θέσης του πελάτη, με τον σχεδιασμό και υλοποίηση καλαίσθητων και υπεύθυνων ολοκληρωμένων ευέλικτων προγραμμάτων και την αποτελεσματική και ποιοτική εφαρμογή τους.

Στα χρόνια αυτά της λειτουργίας μας συνεργαστήκαμε με πολλούς επαγγελματίες και δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι οι διαφημιστικές τους καμπάνιες είχαν πολύ μεγάλη επιτυχία.

Οι επιτυχίες μας οφείλονται στους αυστηρά επιλεγμένους συνεργάτες μας που στελεχώνουν την εταιρία μας, στην πολυετή πείρα μας, στην σύγχρονη υποδομή και μεθόδους παρουσίασης.

Ο σωστός προγραμματισμός του χρόνου προβολής σας είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Η σωστή και υπεύθυνη παρουσία σας δεν μπορεί να είναι προϊόν της τελευταίας στιγμής όπως και η σωστή επιλογή συνεργατών δεν είναι σωστό να είναι απρόσωπη και πειραματική.

Σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε από κοντά και να συζητήσουμε για τα προγράμματά μας.

Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά για κάθε επιπλέον πληροφορία.

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας επισκεφθεί για να σας ενημερώσει για την κατάλληλη, επιτυχημένη και οικονομικότερη προβολή σας.